Skip to content Skip to footer

48è Cicle de Jazz Granollers

PROPERS CONCERTS 48è CICLE DE JAZZ GRANOLLERS
Atenció! Tots els concerts començaran a les 20:00h

Martí Serra Quartet 
Divendres 27 de novembre a les 20:00h

Roger Mas Trio + Laia Cagigal
Divendres 11 de desembre a les 20:00h

Víctor Bocanegra Quartet
Divendres 18 de desembre a les 20:00h

Dinamitzar el panorama musical a Granollers i comarca, fomentar la música en directe i que tothom hi tingui accés, donar suport als músics i creadors, en especial als de casa nostra, fer d’altaveu de propostes de nova creació… aquests són alguns dels objectius principals de la nostra entitat i allò que ens mou, any rere any, a programar “per amor a l’art” (mai millor dit!) els cicles i el festival de jazz de la ciutat.

Són també aquests objectius els que ens han convençut a tirar endavant aquesta programació en temps tan difícils com els que ens està tocant viure. Ho farem amb totes les garanties de seguretat (distància entre butaques, gel desinfectant, mascareta…) i amb tota la il·lusió de poder presentar-vos uns seguit propostes d’altíssim nivell.

Convençuts de que les arts (i la música especialment) ens han salvat durant aquest confiament i de que la cultura és un bé de essencial, tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres i poder tornar a viure junts l’experiència incomparable de compartir l’emoció d’un concert en directe.

Us hi esperem!

Anunci 48 Cicle Jazz Granollers Som Granollers 259x160 (2)