Skip to content Skip to footer

Bridges Trio amb JazzGranollers Ensemble featuring Nicolas Masson

Guillem Callejón, guitarra i efectes / Dimas Corbera, contrabaix / Alfons Bertran, bateria / Nicolas Masson, saxo i clarinet / Carlota Amargós i Sergi Claret, violins / Quim Badia, viola / Jordi Claret, violoncel / Àlex Martínez, arranjaments i teclats

Bridges-Trio
Set anys després de publicar el seu primer disc a trio, Bridges es proposa fer un retrobament amb la formació de guitarra, contrabaix i bateria. Ha estat una època molt fructífera en què han publicat tres àlbums: Bridges (2009), Mans (2011), South Lamar Boulevard (2013). També han col·laborat amb artistes tan reconeguts com David Soler i Chris Cheek. Per a dur a terme aquest encàrrec de JazzGranollers, Bridges ha enregistrat un nou àlbum a trio amb els posteriors arranjaments per a quartet de corda i solista a càrrec del músic vallesà Àlex Martínez. D’aquesta manera podrem gaudir de dues revisions totalment diferents del mateix material.
El repertori consta d’arranjaments originals amb una gran dosi d’improvisació jazzística. El projecte descriurà textures que estaran a mig camí de la música popular americana i la sonoritat contemporània de la música culta del segle XX.
 

Copenhagen – Bridges Trio feat. Nicolas Masson (Granollers Jazz Ensemble arranged by Àlex Martínez) from Guillem Callejón on Vimeo.