Carles Benavent + JazzGranollers Ensemble

Divendres 15 de juny de 2012 · 22h · Casino de Granollers · 15€

Carles Benavent, baix elèctric / Roger Blàvia, percussió / Joan Sanmartí, guitarra / Carlota Amargós, violí / Daniel Cubero, violí / Ushi Amargós, viola / Laia Puig, violoncel

El JazzGranollers Ensemble dedica la producció d’aquest any al disc “Agüita que corre”, un dels més brillants treballs discogràfi cs del llegendari baixista i compositor Carles Benavent, un dels músics catalans de més renom internacional. Durant la seva dilatada carrera, Benavent ha actuat al costat d’una llarga llista de músics de dins i fora del nostre país, d’entre els quals destaquen Paco de Lucía, Chick Corea, Miles Davies, Michael i Randy Brecker, Pat Metheny, Alex Acuña, Don Alias, Gil Goldstein i un llarg etcètera.

Seguint amb la voluntat creativa i experimental del JazzGranollers Ensemble, durant el concert s’interpretaran arranjaments d’algunes de les peces de “Agüita que corre” i s’estrenarà una obra de Joan Sanmartí en homenatge al baixista català. El jazz, la fusió, les músiques improvisades i la interacció amb altres disciplines musicals i artístiques doncs, com a denominador comú d’aquesta producció que promet ser un dels concerts més memorables de l’edició del Festival d’enguany.

Més informació: www.myspace.com/carlesbenavent