48è Cicle de Jazz Granollers

 ATENCIÓ! CANVI D’HORA!
A partir de divendres 30/10/2020 i fins al final del 48è Cicle de Jazz Granollers, tots els concerts començaran a  les 20:00h. Gràcies per la comprensió!

Dinamitzar el panorama musical a Granollers i comarca, fomentar la música en directe i que tothom hi tingui accés, donar suport als músics i creadors, en especial als de casa nostra, fer d’altaveu de propostes de nova creació… aquests són alguns dels objectius principals de la nostra entitat i allò que ens mou, any rere any, a programar “per amor a l’art” (mai millor dit!) els cicles i el festival de jazz de la ciutat.

Són també aquests objectius els que ens han convençut a tirar endavant aquesta programació en temps tan difícils com els que ens està tocant viure. Ho farem amb totes les garanties de seguretat (distància entre butaques, gel desinfectant, mascareta…) i amb tota la il·lusió de poder presentar-vos uns seguit propostes d’altíssim nivell.

Convençuts de que les arts (i la música especialment) ens han salvat durant aquest confiament i de que la cultura és un bé de essencial, tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres i poder tornar a viure junts l’experiència incomparable de compartir l’emoció d’un concert en directe.

Us hi esperem!

Pancarta Exterior Casino 160x106 48 Cicle Jazz orig_page-0001 (1)