Skip to content Skip to footer

Verd i Blau

Dissabte 2 juny de 2012 · 22 h · Restaurant Corró 15 (terrassa) · Gratuït

Judit Neddermann, veu / Xavi Torres, piano / Adrià Plana, guitarra / Vic Moliner, baix elèctric i contrabaix / Andreu Moreno, bateria

Verd i Blau ens presenten el seu primer treball discogràfic “Un fràgil corall”, un disc on destaquen tant els textos, d’una gran intensitat literària, com la música, d’una força, frescor, riquesa i qualitat sorprenents.

Verd i Blau fan jazz-pop català independent, elegant i sense complexos. El repertori combina una majoria de cançons d’autoria pròpia, escrites per Vic Moliner i Sandra Prat, amb versions de grans autors de la música popular. Tenen un so totalment original que es nodreix d’artistes que han fusionat jazz i pop amb anterioritat com Joni Mitchell, The Bad Plus o Brad Mehldau.

Liderats pel baixista i compositor Vic Moliner el grup el completen la veu subtil i caristmàtica de la joveníssima Judit Neddermann, dos músics i solistes d’excepció també molt joves com són Adrià Plana i Xavi Torres, a la guitarra i el piano respectivament, i Andreu Moreno a la secció rítmica.

Els membres de Verd i Blau són alguns dels intèrprets més sol·licitats dins l’escena del nou jazz fet a Catalunya. Formen part d’una nova fornada de músics d’un nivell tècnic excepcional que afronten la creació musical des de la més absoluta llibertat de gèneres, registres i estils: jazz, pop, reggae, rock, avantguarda… Un solo de jazz en un concert de pop? Una cançó pop en un concert de jazz? Per què no? La única premisa és no avorrir-se i no avorrir el públic.

Música per a la gent i per a la vida

Més informació: www.vicmoliner.com/verdiblau/