Skip to content Skip to footer

Claudio Sanfilippo & JazzGranollers Ensemble

CLAUDIO SANFILIPPO i JAZZGRANOLLERS ensemble

“…Per tal d’escriure cançons …has de estimar la música. inspirada en la gent, en una altra música que ens ha capturat, i també amb els racons de la memòria que s’encarregarà de la resta. No obstant això, se’n va, es tracta d’una petita revolució personal, fent el possible per no patir a través de la Nostra existència.

 La veritable bellesa d’aquest esdeveniment és en el fet que en qualsevol moment pot ser la correcta, i en relació amb el temps se li presenta una original percepció diferent.

La necessitat de reconèixer-nos en el que escrivim guarda la naturalesa del nostre estil, la pròpia personalitat artística i el nostre talent, que no es pot comprar o aprendre, i que mai és totalment pròpia. La nostra és la possibilitat de captar els colors d’un estat d’ànim, per combinar i transformar-los en un llenguatge que ens sembla. Per tal de reconèixer els colors, entrenes la teva forma de veure les coses. Es tracta de veure darrere d’elles. Cada bona cançó és un acte solitari d’egoisme total. Només més tard sorgeix la necessitat de compartir-lo. Fins ara, crec que això és el que he entès. No és molt, tampoc és una mica

 … Claudio Sanfilippo

Screen Shot 2014-01-03 at 17.36.34

Claudio Sanfilippo           veu i guitarres
Joan Sanmarti                  guitarres, arranjaments
Joan Vidal                        percussió, arranjaments
Oriol Roca                        contrabaix
Xavier Figuerola               clarinet i saxo soprano
Edurne Vila                      violí
Marc Armengol                violí
Joan Ignasi Farré             viola
Esther Vila                        cello