Skip to content Skip to footer

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías

Divendres 23 de setembre de 2016 · 22h · Casino de Granollers  8€ (descomptes)

Guillem Arnedo, bateria / Celeste Alías, veu / Jorge Rossy, piano & vibes / Dee Jay Foster, contrabaix / Jaume Llombart, guitarra

guillem arnedo

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías és una unió de músics amants de la tradició jazzística vocal dels grans cantants com Frank Sinatra, Billie Holiday o Nat king Cole. Interpreten estàndards dels mítics compositors Porter, Carmichael o Hammertsein, entre d’altres.

L’energia del grup gira entorn del text i la melodia magistralment interpretada per la reconeguda cantant Celeste Alías, que deixa els espais justos a la improvisació, sempre entesa com a part orgànica del tema. Destaca la brillant veu pròpia de l’aclamat Jorge Rossy al piano i al vibràfon, possiblement un dels músics més importants de l’actualitat i amb un increïble historial.  La resta de l’equip ve donada per la sòlida base rítmica, formada per D. J. Foster al contrabaix, Jaume Llombart a la guitarra, i el mateix Guillem Arnedo a la bateria i exercint el lideratge d’aquesta banda d’amants del swing i la poesia.