Skip to content Skip to footer

Corró 156 “Homenatge a Vicenç Vacca”

Divendres 22 de gener de 2016 · 22h · Casino de Granollers  10€ (descomptes)

Jordi Pegenaute, Joan Ramon Berruezo, Jordi Torrents i Xavier Fort, guitarres/ Martí Ventura, piano / Aleix Forts, contrabaix / Joan Vidal, bateria 

Captura de pantalla 2015-12-31 a la(s) 12.16.21

En aquesta adreça del cèntric carrer de Granollers és on es produïen les nostres trobades. En aquesta humil casa, i després de pujar les llargues escales que conduïen a l’entrada, ens rebia la Teresa: “endavant noi, en Vicenç t’espera, està molt content que vinguis a veure’l”. En Vicenç estava assegut acabant d’esmorzar o llegint la premsa en català… En veure’ns, exterioritzava aquella alegria que tant ens emocionava. Tot i les dificultats que tenia per parlar, ens explicava la seva vida de músic amb el flabiol, les aventures amb la gent de Jazz Terrassa, els embolics a la feina, la situació política de la seva estimada Catalunya… I sempre parlava de la Teresa, la dona que, segons ell, havia tingut tanta paciència i a qui tant s’estimava.

Passada una estona, sabíem que era el moment de baixar les escales del jardí que conduien al seu cau: una habitació plena vinils, cd’s, grabadores, un equip d’alta fidelitat, un amplificador de guitarra, algun cartell anunciant els seus concerts i, sobretot, les seves guitarres: la Gibson, la Framus i “la sueca” Hagstrom. El que venia a continuació no es pot explicar amb paraules: clàssics del repertori jazzístic, boleros, mirades de complicitat i d’aprovació…. o no.

Gràcies Vicenç per compartir moments inoblidables per als quatre que veníem al carrer Corró 156.