Skip to content Skip to footer

TXELL SUST & AUGUST THARRATS BLUES TRIO

Divendres 12 de desembre de 2014 · 22h · Casino de Granollers  8€ (descomptes)

Txell Sust veu, August Tharrats piano, Nono Fernández contrabaix, Anton Jarl bateria

Txell+Sust++August+Tharrats+Blues+Trio+pol_txell

 

 

 

 

 

Txell Sust i August Tharrats es professen fidelitat des de fa 18 anys. Durant aquest llarg matrimoni, han passejat el seu swing-blues fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris catalans. Tenen força, transmeten sentiment i els seus concerts són un mar de bones vibracions. Txell Sust juntament amb el piano d´August Tharrats, ens ofereixen una música plena de feeling, ritme i amb un swing contagiós que es fica l´audiència a la butxaca.
L´August és, sens dubte, el pioner del blues i boogie woogie piano a Catalunya. Admirador dels pianistes de l´escola de Kansas City com Jay McShann, reconegut ‘bluesman’ de l’escena nacional, destaca la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l’escenari. Músic capaç de captivar els espectadors amb un estil personal replet de blues swing i boogie-woogie, i amb gran capacitat de comunicació.
Ha estat el pianista del grup Big Mama-The Blues Messangers fins al 1992, formació amb la que es va donar a conèixer dins el panorama nacional. A partir del 92 Tharrats lidera el seu projecte personal en formació de trio que, un any més tard, incorpora a la cantant Txell Sust, la que va ser corista d´Alejandro Sanz a les gires internacionals. De veu sensual, coqueta, carregada de precioses variacions sonores, Txell és una de les revelacions del jazz vocal.